Uluslararası ticaret alüminyum sektörünün


Ticaret
Uluslararası ticaret alüminyum sektörünün sağlığı için hayati önemlidir ve sanayi yurtiçinde ve yurtdışında başarı elde etmiştir. 2008 13,6 oranında azalarak - 2009 yılında alüminyum ABD ihracatı 2830000000 £ olarak gerçekleşti. Kanada ve Meksika ABD endüstrisinin en büyük ticaret ortakları arasında yer almaktadır.

Enerji
alüminyum sanayi elektrik önemli bir endüstriyel kullanıcıdır. Elektrolitik işlem alüminyum üreten tek ticari olarak kanıtlanmış bir yöntem olduğundan, sanayi elektrik kullanımını azaltmak için kendi takip olanakları ile ilgili bulunmaktadır. Son 50 yılda, ortalama elektrik miktarının alüminyum bir kiloluk 12 kilovat saat yaklaşık 7 kilovat saate azaldığına yapmak gerekiyordu.

Çevre ve İklim Değişikliği
çevresel bir perspektiften bakıldığında, alüminyum sektöründe de doğal kaynakların korunması bir liderdir. 2009 yılında toplam ABD alüminyum sektöründe tedarik geri dönüştürülmüş alüminyumdan yapıldı 28,3 oranında olduğu 7.99 milyon metrik ton oldu. 2009 yılında ABD'de sevk 96600000000 alüminyum kutular, 57.4 oranında (55.5 milyar dolar) geri alındı. Otomotiv alüminyum neredeyse yüzde 90'ı iadesi ve geri kazanılır. Alüminyum Geri Dönüşüm enerji tasarrufu ve cevher yeni alüminyum yapım ile ilişkili emisyon bazı yüzde 95 önler.

Geri dönüşüm
alüminyum sektöründe geri dönüşüm rolü göz ardı edilemez. Geri dönüşüm çevreye sağladığı katkıları gelen ve çünkü üretimi konusundaki olumlu ekonomik etkileri de sektöründe önemli bir bileşenidir. Bu ikili yararı nedeni alüminyum içecek kutularının artık neredeyse içecek tüm pazarlayabilir açıklayamaz ve toplam tek porsiyonluk içecek pazarının çoğunluğu muhtemelen.

Daha neler, geri dönüşüm katkısı bir kaynak olarak geri dönüşümlü metal artan bir oranının getirdiği enerji tasarrufu ile endüstrisi üzerinde olumlu bir etkisi olmuştur. Alüminyum üretmek için kullanılan enerji geri dönüşüm yoluyla gelecekte yeniden kullanılmak üzere kaydedilir. Geri dönüşüm orijinal kaynak, boksit cevherinden alüminyum üretmek için gerekli enerjinin yaklaşık yüzde 95 tasarruf sağlar.

Alüminyum kullanımı büyüdü, endüstri malzeme kurtarma bir lider olarak dünya çapında tanınma kazanç, geri dönüşüm alanında öncü olmuştur. Geri dönüştürülebilir kaynaklar alüminyum sanayi taahhüt ülke genelinde topluluklar için sektörün büyüme ve gelişmiş yaşam ortamlarında hem de önemli bir faktördür yarar ekonomik alüminyum geri dönüşüm olduğunu.

Bugün, alüminyum dünyanın geri dönüşümü en yaygın tüketici sonrası metaldir.

Teknoloji
alüminyum sanayi boksit cevheri rafine ve alüminyum daha verimli ve enerji tasarrufu alümina azaltma işlemi yapmak için en son teknolojiyi kullanmaktadır. Ile ortaklığı sayesinde Energy (DOE) Bölümü , Alüminyum Derneği şiddetle sanayi, enerji tüketimini azaltarak daha yüksek kazançlar elde yardımcı olmak için çalışıyor. Örneğin, DOE altında devam eden teknoloji projeleri ve çeşitli aktiviteler vardır "Geleceğin Sanayi" programı. Ayrıca, sanayi adına hareket Alüminyum Derneği, bir vizyon dizi ve teknoloji yol haritasının belgeleri tamamladı. Bu yol haritaları enerji ve çevresel performans hedefleri, tespit teknoloji engelleri ve endüstri, hükümet ve akademi arasındaki precompetitive, işbirliği çabaları için olgunlaşmış teknoloji önerilen alanları belirledik. Genel sanayi teknoloji yol haritasının yanı sıra, başkalarının eritme ve otomotiv pazarı için özel üretim teknolojisi için gelişmiş elektrot teknolojisi ile ilgili geliştirilmiştir.

Taşıma uygulamaları ve başka alüminyum artan kullanımı da önemli ölçüde enerji ve yakıt tüketimi ve azaltılmış karbondioksit emisyonu azalttı.

Kirlilik Önleme
alüminyum sektöründe stratejik aktif olarak çevre sorunlarını çözmek için kendi kirlilik kontrol çalışmalarının idare etmiştir. Sicili bize büyük gurur veriyor biridir. Alüminyum sanayi geçmişi ve başarısı, sanayi kendi içinde ve Amer

Yorumlar