Güvenlik her zaman döküm bir önceliktir


alüminyum, Inc alüminyum sektöründe kalite doğrudan soğuk dökümün ekipman sağlayan dünya lideri olmayı hedeflemektedir. Amacımız güvenli ve verimli bir kalite kütük ve külçe üreten ekipmanları sağlamaktır. Süreklilik boşaltma su içinde daha az su kullanımı ve daha az yağ ile sonuçlanan, döküm için daha az su ve yağ kullanmak kalıp içinde görülebilir. Metal ekipman kullanım ömrü yerine olduğunda döküm tabloları geri dönüştürülebilir imal için kullanılır. Refrakter malzeme çimento yapımında yeniden olabilir ve yol inşaat malzemeleri yeniden kullanılmak üzere bilinmektedir.


Güvenlik her zaman döküm bir önceliktir. alüminyum, Inc sürekli ağır yaralanma veya ölüm riskini azaltmak yeni ürünler, süreçler ve daha güvenli döküm teknikleri üzerinde çalışan bir araştırma ve geliştirme ekibi destekler. Ayrıca uygun işletme, bakım, ekipman alma sürecine destek yanı sıra, müşterilerimiz için sürekli teknik destek sağlayan müşteriler için kurulum, eğitim denetiminde bizim ekipmanları ile sağlanır. Ayrıca, güvenlik bir vurgu ile kılavuzları sitesi hazırlık, kurulum, işletim ve müşteri hazır referans malzemeleri var sigortalamak için bakım için verilmiştir. alüminyum, Inc azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüşüm bir felsefe benimsemiştir. Biz ürünlerimizin üretiminde kullanılan tehlikeli maddelerin sayısını azaltmıştır. Örnekler yerine mineral ruhları parçaları temizlemek için buhar ve sabun kullanarak ve atık soğutucu geri dönüşüm için daha konsantre yağ su karışımı sağlayan mümkün olduğunca fazla su çıkarmak için bir ultra-filtrasyon ünitesi aracılığıyla işlenir içerir.


Geri Dönüşüm daima alüminyum bir öncelik olmuştur. Biz geri dönüşüm alüminyum, çelik ve diğer metallerin yanı sıra karton, tahta, yağ ve ofis kağıdı. Bu çabalar bir depolama girecek malzemelerin miktarını azaltmıştır. Malzemelerin yaklaşık 2.000 ton, 2010 yılında geri alındı.

Bizim karbon ayak izini azaltmak için Çabalarımız bizim fırınlarında enerji verimli brülörler kullanmayı içerir. Bizim araştırma ve geliştirme departmanı, üretim tesisi su birincil kullanıcısı, alüminyum POTW tarafından önemsiz bir kullanıcı olarak sınıflandırılır noktasına kadar suyu yeniden kullanır. Elektrik enerji azaltma devam eden bir süreçtir. alüminyum son beş yılda enerji maliyeti yılda% 5 azalmıştır. Şu anda LED aydınlatma ile dış halide ışık yerini alıyor. Bu proje yılda bir% 3 oranında enerji tüketimini azaltacaktır. Tamamlandığında, biz LED ışıkları ile aydınlatma iç değiştirilmesi üzerinde durulacak. Ayrıca, tüm dış dumpsters Kanalizasyona fırtına kirletici taşıyan yağmur suyu ortadan kaldırmak için kapsama dahil edilmiştir.

alüminyum, Inc bilet ve külçe üretimi için verimli ve karlı sürecini devam ettirmektir müşterilerimize yardımcı adamıştır. Sadece kendi çabaları ve bizim ile biz gelecekte başarılı ve sürdürülebilir olabilir. Biz bu çaba başarıya ulaşması Alüminyum Birliği ve üye üreticileri ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

Yorumlar