Alüminyum çevrenin korunması



Alüminyum Sürdürülebilirlik

Alüminyum anda, çevrenin korunması ve iyileştirilmesi için kararlıyız. Biz onların çevresel etkilerini azaltmak için istemci binlerce konum için uzmanlık ve pratik çözümler sunarken çevresel ayak izini azaltmak için çalışır. Firmamız boyunca, biz geliştirmek ve çevre dostu ürünler ve uygulamalar, sürdürülebilir gıda ve yerel satın alma seçenekleri, enerji ve su muhafaza çabaları ve atık yönetimi yoluyla sürdürülebilirliği teşvik programları uygularlar.


Firmamız boyunca, biz geliştirmek ve gıda satın alma alanlarında, tedarik zinciri, operasyon, enerji ve su tasarrufu, ulaşım ve atık yönetimi bina içinde uzun vadeli çevresel yönetim programları ve politikaları uygulamak. Gıda Satınalma Biz gıda gücü ve önemini anlamak günlük hayatımızda ve yemek seçenekleri, sağlık, kültür, çevre, yerel ve küresel ekonomiler üzerinde önemli bir etkiye sahip olduğunu kabul ederler. Biz müşteriler ve müşteriler, büyüdü büyüdü, hasat taze tüm gıdalar sunmak için çalışıyoruz, ve yerel ve olası sürdürülebilir bir şekilde zaman üretilir. Bu tür gıdaların kullanılabilirliğini artırmak için tedarikçiler ile Ve biz ortağı.



Tedarik Zinciri
Biz her gün bizim satın alma uygulamalarının çevresel etkilerini göz önünde bulundurun. Biz çevre açısından tercih edilen ürün ve hizmetleri satın almak ve kullanmak isterler. Biz çevre ve topluluklar üzerinde mevcut ürün ve hizmetlerin etkisini anlamak için daha iyi alternatifler tanımlamak için tedarikçiler, müşteriler ve çevre uzmanları ile ortak.

Bina Operasyon
işlemleri Bina doğal kaynakların büyük bir tüketici ve sera gazı emisyonlarının önemli bir katkıda bulunmaktadır. Bizim işletmelerimizde, ve müşterilerimiz ile işbirliği içinde, biz enerji verimli ve bunları kullanmak isteyenler için sağlıklı, oluşturmak ve giderek çevre dostu binalar çalıştırmanıza yardımcı olur.

Enerji ve Su Tasarrufu
Bizim işlemleri güvenli ve güvenilir enerji ve su girdileri bağlıdır. Neredeyse tükettiğimiz tüm enerji sonlu doğal kaynaklar, iklim değişikliğine katkıda bulunan ve hizmet verdiğimiz toplulukların çevre kalitesini etkileyen hangi nesil tarafından verilir. Biz faaliyet yerlere enerji ve su tasarrufu programları bir dizi getirmek için müşterilerimizle ve iş ortağı için savunuyoruz.

Ulaşım
Biz birçok müşteri yerlere ürünler ve hizmetler sunmak için bir servis filosu yanı sıra diğer ulaşım kaynaklarına güveniyor. Biz yakıt kullanımı ve emisyonların azaltılması çevre üzerinde önemli bir etkisi olacağını biliyoruz. Biz operasyonel verimliliği artırmak ve yeni teknolojileri keşfetmek için tedarikçilerimiz, araç üreticileri, müşteriler ve toplum örgütleri ile ortak.

Atık Yönetimi
emisyon ve atıkların sorumlu yönetim bizim doğal kaynakların ve hizmet hangi topluluklar sürdürmek ve geri yükleme gereksinimleri vardır. Biz atık azaltma, yeniden kullanım ve geri dönüşüm faaliyetlerimizi ve müşterilerimizin bu teşvik ve uygulayarak çevresel ayak izi en aza indirmek için kararlıyız.

Yorumlar